Extra large ferdig
PROGRESJON: Courtois har tatt store steg denne sesongen og overbevist skeptikerne sine.

Courtois: – Jeg ble en målvakt på grunn av Casillas

Real Madrids avslørte at Iker Casillas og Van der Sar var hans store idoler da han vokste opp.

Belgieren Thibaut Courtois snakket med fansen sin på Instagram Live og avslørte sine to idoler fra da han var yngre.

Da Iker Casillas begynte å spille for Real Madrid, så jeg på kampene hans og ble keeper på grunn av han. Jeg elsket å se Iker og Real Madrid spille. Da jeg var 14 år gammel forsto jeg at jeg hadde potensiale som målvakt.

Den talentfulle keeperen diskuterte også sine viktigste ferdigheter.

Jeg vil fremheve min evne til å håndtere press etter det som skjedde det siste halvannet året. Hvis du ikke er sterk mentalt, kan du ikke komme over hva som har skjedd, og deretter bevise hvor god du er i buret. Du må være veldig sterk fordi alle gjør feil, men feil blant målvakter er som oftest mer avgjørende. Etter kamper må du glemme feilene dine og ikke se deg tilbake, bare tenke på hva du skal gjøre bedre neste gang.

Courtois snakket også om sine to største rivaler i den spanske ligaen, Barcelonas Ter Stegen og Atleticos Jan Oblak.

Ter Stegen holder på ballen i stedet for å klarere den, og gjør det veldig bra, akkurat som Oblak. Når det gjelder distribuering av ballen har Remiro fra Real Sociedad overrasket meg, han er også en veldig fleksibel målvakt. 

Belgieren hadde en fantastisk sesong før avbrekket, og Real Madrid kan bare håpe at han fortsetter å spille på samme måte når fotballen er tilbake.

Pmn6