Extra large extra large alvaroo
REAL MADRID: Etter en fantastisk sesong for Real Sociedad ble Álvaro Odriozola hentet av Real Madrid.

Odriozola snakker ut om sin potensielle retur til Real Madrid

Forsvareren stilte opp til nok et intervju, denne gangen med Noticias Vamos.

Real Madrid-forsvareren Alvaro Odriozola snakket med spansk presse og ønsker en samtale med Zinedine Zidane når låveavtalen sin med Bayern München utløper på slutten av denne inneværende sesong.

Når sesongen er slutt, vil jeg komme tilbake til Madrid og snakke med Zinedine. Jeg har alltid opplevd støtte og kjærlighet fra han. 

Spanjolen ble spurt om hvor tøft presset er når man spiller for Real Madrid.

Det er naturligvis et press og klubben er gigantisk. Det er Real Madrid det er snakk om og jeg føler meg beæret over å være en Real Madrid-spiller. Det er også stort å spille for Bayern, det er ikke mange som kan si at de har spilt for disse to klubbene. 

Den spanske høyrebacken har vært en lojal spiller for Real Madrid i løpet av sin tid i den spanske hovedstaden, men Los Blancos har muligheten til å hente Achraf Hakimi tilbake til klubben. Det vil bety ufattelig tøff konkurranse for Odriozola, men han er imidlertid en ung spiller med mye potensiale. Det er en klar mulighet å utvide låneavtalen slik at han får relevante minutter i Bundesligaen og kan utvikle seg videre som spiller, men det spørs om de tyske gigantene er interessert i å forlenge låneavtalen. 

Syv ting du kanskje ikke vet om Odriozola:

Alltid en vinner

I hans yngre dager som fotballspiller ble han kåret til vinneren av en strandfotball-turnering som heter La Concha. Turneringen er den vanskeligste og gjeveste man kan vinne i byen Gipuzkoa.

Lidenskap for hester

Siden han var et barn har han hatt en stor kjærlighet for hester. Drømmen om å kjøpe en egen hest gikk i oppfyllelse når han signerte for Real Sociedad. I tillegg debuterte hesten hans i en konkurranse for kun elleve dager siden.

Debut på Anoeta

Første gang han entret Estadio Anoeta var når han var en av barna som veivet med Real Sociedad-flaggene mens spillerne entret banen for å spille kamp.

Glad i å reise

Odriozola er veldig glad i å reise og hans foretrukne reisedestinasjon er Italia. Han har også ofte brukt feriene sine til å dra Paris og New York.

Konkurranse-familie

Høyrebacken er nevøen til Nekane Arzallus som er president i Gipuzkoa basketball-klubb. I tillegg er kusinen hans spiller i Bera Bera som er det beste håndball-laget.

Måtte gi opp

Han har alltid vært glad i å gå på ski og det har alltid vært en av hans største lidenskaper. Heldigvis for oss sluttet han å gå på ski, fordi han heller ville satse på fotball.

Okse-entusiast

En av Odriozolas nærmeste venner heter Alberto Lopez Simon og driver med okseløp. Derfor drar ofte Odriozola for å se på løpene i Pamplona.

Visste du noe av dette om Álvaro Odriozola?

Pmn6