Extra large ramosss
FORBILDE: Real Madrid-kaptein Sergio Ramos er et forbillde for franske Upamecano.

Upamecano: – I mine øynene er Sergio Ramos verdens beste forsvarer

Den franske midtstopperen har blitt knyttet til en overgang til Madrid og snakket stort om Real Madrid-kapteinen.

RB Leipzig midtback, Dayot Upamecano, er at verdens mest lovende forsvarere i fotballen. Midtstopperen har kun ett år igjen på kontrakten sin og blir jaktet på av flere av Europas toppklubber, blant annet Real Madrid, Bayern München, Manchester City og Arsenal. I et intervju nylig berømmet franskmannen Sergio Ramos.

I mine øynene er Sergio Ramos verdens beste forsvarer. I begynnelsen av min karriere spilte jeg i de fleste posisjoner og da jeg bestemte meg for å bli midtstopper, begynte jeg å observere spillet til Sergio Ramos. Hans personlighet er spesiell, og det er derfor jeg tror han er så god i alle turneringer. 

Det ser ut som at Upamecano vil få en overgang til en europeisk storklubb. Han har tidligere blitt sitert til å referere til Real Madrid, Bayern München og Manchester United som et av sine ønskede destinasjoner. 

Dayot Upamecano spilte sin ungdomsfotball for Valenciennes FC før hans gode prestasjoner skaffet han en overgang til Østerrike og Red Bull Salzburg i 2015. Der leverte han fra første stund og ble fort hentet til RB Leipzig. Franskmannen har totalt 45 U-kamper for Frankrike, han har fått tillit for U16, U17, U18 og U21 lagene til Frankrike, men når vil hån få sin debut for førstelaget?

Tror du Upamecano kunne vært en god signering for Real Madrid?

Pmn6