Extra large hazardddd

Martinez: - Hazard er snart tilbake

Den belgiske landslagstreneren sier at kantspilleren snart vil være klar for spill igjen.

Eden Hazard reiste til USA tidlig i mars for å operere seg etter skaden han pådro seg i en kamp mot Levante. Det ble spekulert i at han ville miste resten av sesongen, noe han i grunn egentlig ikke kommer til å gjøre på grunn av korona-situasjonen. Til tross for at det ikke spilles kamper, er det likevel gode nyheter på denne fronten, og Belgias landslagstrener Roberto Martinez sier at Hazard snart er tilbake igjen.

Jeg vet at han gjør det bra i rehabiliteringsfasen. Det er ikke lenge til han kan gå igjen, og det har heller ikke vært noen komplikasjoner som følge av skaden. Alt gikk bra under operasjonen.

Eden Hazard har gått glipp av flere kamper i Real Madrid-trøyen grunnet skaden, men på grunn av korona-situasjonen står alt stille, noe som egentlig kan sies å være en god timing når det gjelder å få en skade, mener Roberto Martinez.

Vi har vært heldige siden han fikk i stand operasjonen før korona brøt ut for alvor. Han gjør det bra nå, og jeg er positiv med tanke på at han snart vil være tilbake igjen. 
Pmn6