Extra large redondo

Redondo: - Jeg vil alltid elske Real Madrid

20 år etter et av historiens vakreste målgivende pasninger på Old Trafford, har Redondo pratet med AS.

Real Madrid-legenden Fernando Redondo regnes som en av de mest elegante midtbanespillerne som har vært i aksjon på Santiago Bernabeu. Argentineren med over 200 kamper for Los Blancos har nylig tatt en prat med AS, 20 år etter den mye omtalte "luka" på Henning Berg før han spilte fri Raúl som kunne trille ballen inn i det åpne målet. Samme sesong vant Real Madrid Champions League.

Det føles ut som en løgn at det har gått 20 år siden den kampen mot Manchester United. Det er en av de minnene jeg husker mest fra tiden min som fotballspiller. Kanskje fordi vi vant Champions League den sesongen. Jeg hadde aldri gjort noe sånt i min profesjonelle karriere, men i de lavere divisjonene i Argentina hadde jeg gjort lignende. Vi spilte godt både hjemme og borte. Jeg husker godt at supporterne til Manchester United applauderte oss etter kampen, selv om laget deres hadde tapt.

Hvordan er forholdet ditt til Real Madrid nå?

Forholdet mitt med Real Madrid kommer til å vare for evig tid. Jeg har ikke spilt veterankampene på grunn av kneet mitt, men vi holder kontakten. De gangene jeg har vært på Bernabéu eller Valdebebas har jeg følt meg som hjemme. 

Hva tenker du om klubben nye overgangspolitikk som går ut på å hente de beste unge spillerne?

Helt korrekt. Madrid har alltid utviklet og støttet akademiet sitt. De har ikke alltid pleid å signere, men nå gjør de det. Det skal mye til for å lykkes i Madrid og noen av disse spillerne må være tålmodige for å kunne slå gjennom.
Pmn6