Extra large bale

Bale: - Det er fint å være mer hjemme

Gareth Bale snakket med BT Sport om livet i Spania for tiden.

Det er full nedstengning av samfunnet i Spania, og da er det også naturligvis ingen LaLiga-fotball å se på skjermen. Det har ikke blitt spilt kamper i den spanske serien siden 12. mars, og det store spørsmålet er om man får sett noe mer fotball i 2020. Gareth Bale er en av mange spillere som er nødt til å sitte hjemme om dagen, og i den anledning tok han en prat med BT Sport om dagens situasjon.

Jeg tror det har vært "lockdown" i Spania i seks uker nå. Det er ganske strengt. Vi får ikke lov til å være ute i det hele tatt. Jeg kan ikke gå meg en tur, trene ute eller noe som helst, men vi gjør det for samfunnet og for at ting skal bli bedre igjen.
Vi har fått tilsendt treningsprogrammer som vi må gjøre de to neste ukene for å forsikre oss om at vi holder formen. Vi har hatt et par Zoom-møter, for å bare se at alt går greit og at vi er klare til å spille fotball hvis muligheten åpner seg. 

Til tross for lite fotball, så velger Gareth Bale å fokusere på det positive, nemlig at han får mer tid med de hjemme.

Jeg føler meg som alle andre, men man må fokusere på det positive. Vanligvis drar vi på bortekamper og ligger på hotell før kamper, men nå får vi mer tid med familien. Det har vært fint å være sammen med de hjemme.
Alle ønsker å spille fotball, men det viktigste er å sørge for at folk har det bra. Det diskuteres stadig at fotballen må tilbake, at det ene eller det andre laget må vinne, men du må se på det store bildet, som er folkets helse. Det vil igjen komme en tid for fotball, for Champions League og for ligaspill.
Pmn6