Extra large kaka

Paolillo: - Kaka ville ikke til Real Madrid

Kakás tidligere agent har uttalt at brassen aldri i utgangspunktet ønsket seg til Real Madrid.

Kaká er en av fotballens store legender, og en av mange store stjerner som har spilt for Real Madrid. Ballon D'or-vinneren signert i 2009 for Real Madrid, og var i klubben i fire sesonger for han dro tilbake til Italia og AC Milan. I løpet av sin tid i Real Madrid hadde han mange flotte øyeblikk, men han er uansett mest kjent for de sesongene han hadde i Milano. I et nylig intervju har hans tidligere agent avslørt at brassen aldri egentlig hadde lyst til å dra til Real Madrid, men at det ble valget hans når Milan valgte å selge han.

For å være ærlig hadde Kaká aldri lyst til å dra fra Milan. Han gjorde det bra i klubben, og både han og familien trivdes i byen. AC Milan ble nødt til å kvitte seg med han grunnet finansielle problemer, og på den tiden var Real Madrid et bra alternativ.
Real Madrid er Real Madrid, det er ikke noe galt med det, men han hadde det like bra i Milan. Real Madrid pleide å henvende seg hvert år med tanke på å kjøpe han, og selv om han ikke hadde lyst til å forlate klubben, ble han til slutt nødt til å dra.
Pmn6