Extra large mariano
PÅ LÅN? Skal Mariano få større muligheter for Real Madrid er utlån eneste mulighet

Real Madrid oppretter lånekomité

Real Madrid har investert tungt i yngre spillere de siste årene og har nå opprettet en egen komité for å forvalte disse spillerne best mulig.

Madrid har i de siste årene investert tungt i fremtidens stjerner og det krever sitt. Unge spillere trenger spilletid, tillitt og utfordringer. De trenger å vokse og prøve seg i forskjellige miljø. Å sørge for at alle spillere under Madrid paraplyen får utviklingen de trenger er ikke en enkel jobb og klubben har nå opprettet en komitè som skal sørge for dette. Dette har blitt gjort til en viss grad hele tiden, men utlånte spillere skal overvåkes med mere detalj nå enn tidligere. Alle låneavtalter og dialog mellom klubbene skal følges nøyere. Dette er for å sørge for at spillerne det gjelder får den oppfølging og spilletiden de har "krav" på for å sørge for best mulig utvikling.

Real Madrid vil i det neste sommervinduet få nok en kabal av spillere som skal lånes videre. Odriozola, Ceballos og Vallejo kommer alle tilbake til klubben. Per nå er det ikke rom for disse på A-laget og konklusjonen blir salg eller videre utlån. Det ryktes om at Ødegaard skal fullføre en ekstra sesong i Sociedad, selvom om planen var å komme tilbake nå. Alle utlånte spillere skal etter planen komme tilbake til sommeren, men de færreste får muligheten på A-laget. Hakimi er blant de få som kommer til å få sjansen, såfremt han ønsker det selv. Spillere som Reguilon og Kubo er det heller ikke rom for per nå, men dette er absolutt spillere som klubben må holde på. Det blir en stor oppgave å ordne opp i denne kabalen til sommeren.

Allerede i klubben har vi spillere som Reinier, Vinicius, Rodrygo, Jovic, Brahim Diaz og Mariano. Dette er alle unge spillere som trenger mye spilletid i årene fremover. Rodrygo og Vincius har allerede viktige roller i laget, selvom de kunne spilt mer. Jovic skriker etter flere muligheter og Mariano har så vidt fått sjansen. Diaz har kun noen få gjesteopptredener, mens Reinier har ennå ikke fått muligheten. Det er en god avgjørelse av klubben å opprette en egen komitè som nå skal overse alle disse spillerne og sørge for gode låneopphold for alle. Skrekkscenarioet er situasjoner som både Lunin og Vallejo opplevde på starten av sesongen. Lunin fikk aldri muligheten, mens Vallejo ble brukt smått av Wolverhampton. Enda et steg i riktig retning av Madrid den siste tiden!

Pmn6