Extra large extra large  2rs5057  1
TALENTFULL: Dani Ceballos er svært talentfull, men har nok en usikker framtid i vente.

Ceballos: – Zidane har alltid fortalt meg at fremtiden min er i Real Madrid

Den spanske midtbanespilleren snakket med DAZN og tror fortsatt at han har en framtid i Madrid.

Real Madrid-midtbanespillere er for øyeblikket på lån hos Arsenal, snakket med DAZN i et intervju og delte sine tanker om fremtiden.

Jeg traff Zidane i Valdebas for noen måneder siden da jeg kom meg etter skaden, og han fortalte at han så på kampene mine med Arsenal. Jeg har et godt forhold til ham, og han sa alltid at vi er lignende spillere i den forstand at jeg trenger å spille regelmessig for å være i god stand. Han har sagt til meg at fremtiden min er i Real Madrid og at jeg må være tålmodig for å få sjansen min.

Den tekniske spanjolen har aldri vært et førstevalg for hovedtrener Zidane, og sannheten er at han sannsynligvis vil måtte forlate klubben neste sommer med tanke på at ikke en eneste rapport i den spanske pressen anser han som en kandidat til en startplass på midtbanen til Real Madrid.

Hans låneavtale i Arsenal har heller ikke vært en gedigen suksess, og Real Madrid vil sannsynlig ønske å selge Ceballos hvis Zidane fortsetter som forventet. 

Ceballos signerte for Real Madrid for 20 millioner euro og har ikke nådd potensiale som ble forventet. Han kan fortsatt være en nyttig spiller på et kvalitetslag, men han blir kanskje ikke den elitespilleren i Madrid som først antatt. 

Hva tror du vil skje med Ceballos?

Pmn6