Extra large nacho 1.8.2019
LOJAL: Nacho er definisjonen av lojalitet og et ekte Real Madrid-produkt.

Nacho: – Jeg er sikker på at vi skal spille fotball denne sesongen med mindre noe rart skjer

Real Madrids forsvarer delte sine tanker om sin fremtid og muligheten for å fullføre den nåværende sesongen.

Real Madrid-forsvarer Nacho Fernandez snakket med broren sin og den tidligere Real Madrid-akademispilleren Alex Fernandez gjennom en Instagram Live-sending og forklarte at han mener sesongen 2019-2020 fortsatt kan fullføres.

Jeg er sikker på at vi skal spille, det er mange som jobber, og fotball er jobben vår. Jeg er sikker på at vi vil spille fotball denne sesongen med mindre noe rart skjer i løpet av de neste dagene.

Situasjonen med Coronavirus-pandemien har forbedret seg mye i Spania de siste dagene, og regjeringen tenker allerede nå på å gjenoppta noen sektorer i økonomien. Rapporter fra den spanske pressen antyder at fotballag kan være tilbake på trening innen 11. mai.

Nacho snakket også om fremtiden sin. Forsvareren er ikke noe førstevalg i troppen, men en lojal spiller som ser ut til å være fornøyd med sin rolle.

Jeg har to år igjen av kontrakten min, og jeg vil avslutte karrieren min her fordi dette har alltid vært klubben min. Hver eneste sommer ser jeg noen rykter om fremtiden min, og jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg snakker alltid med treneren min, og jeg respekterer avgjørelsen fra han og klubben, vi oppnår alltid en avtale. 

Den spanske forsvareren gir Zidane muligheten til å rotere flere posisjoner, ettersom han kan spille som en sentral forsvarer og også som en fullback på begge flanker. Det er verdifullt og en av hovedårsakene til at den franske treneren sannsynligvis vil ønske å holde ham i laget.

Pmn6