Extra large raphae l varane 30.1.2020 n2
KUPP: Varane kom til Madrid i ung alder og har blitt en av lagets viktigste spillere.

Varane: – Vi vet ikke når vi vender tilbake til trening med laget

Den hurtige forsvareren snakket med det franske fotballforbundet.

Real Madrid-forsvarer Raphael Varane snakket med det franske fotballforbundet og forklarte rutinen hans under den nåværende karantenen og om tiltakene i Spania.

Jeg driver med fysisk trening, litt kondisjonstrening, og det stemmer at jeg gjør ting jeg ikke kan gjøre på en vanlig dag, og jeg forsøker å forbedre svakhetene mine. Vi må stå på, jeg tilbringer mer tid med familien og elsker å ta vare på dem. Jeg spiller sport med sønnen min og det blir også en del videospill i disse tider.

Han ble også spurt om utsettelsen av EM og Real Madrids planer for fremtiden.

Vi må tilpasse oss og se fremover. Det stemmer at jeg at var i god form til EM, men håper å være i like godt slag til neste år. Vi vet ikke når vi vender tilbake til trening med laget og har ikke fått en dato. Vi får se når vi kan spille og trene igjen, vi tar en dag om gangen. Det er ingenting som er avklart nå, og det er ikke lett å jobbe på lang sikt.

Det ser ut som LaLiga-lag kan vende tilbake til trening innen 11.mai, men den spanske regjeringen har ikke bekreftet det ennå, og venter på å se om situasjonen fortsetter å forbedre seg. 

Varane har vært et sikkert valg i startelleveren til Real Madrid så langt denne sesongen, og det er tydelig at han vil lede lagets forsvarslinje i mange år fremover når Sergio Ramos bestemmer seg for å legge opp.

Pmn6