Extra large sergio ramos 11.8.2019
KAPTEIN: Sergio Ramos er ikke bare en av lagets beste spillere og ledere, men også en ekte legende.

Ramos: – Jeg klarer nesten ikke å vente til å ta på drakten igjen

Sergio Ramos snakket med Real Madrid TV og kapteinen ønsker å vende tilbake til en normal hverdag, men mener helsen kommer først.

Kapteinen har vært involvert i et veldedighetsinitiativ sammen med Unicef for å skaffe penger til kampen mot viruset, han reflekterte også over de siste nyhetene og snakket om tilbakekomsten av spillet.

Vi må ikke være egoistiske. Vi må legge alles personlige meningen på en kant og lytte til instruksjonene fra det spanske helsedepartementet. Jeg kan nesten ikke vente med å ta på drakten igjen, spille og konkurrere. Vi ønsker å fullføre sesongen og har en klar målsetning om å avslutte sesongen med et stykke sølvtøy. Vi må bare vente på at de som har greie på disse tingene tar en beslutning, vi er klare for spill så lenge det ikke er fare for smitte eller andre problemer.
Vi kommer til å prøve å utrydde dette viruset slik at det ikke kommer tilbake, men som sagt jeg lever for å vende tilbake til Santiago Bernabéu og få på meg Real Madrid-drakten igjen. Det tar tid, men vi må overlate dette til ekspertene. Når det ikke er noen risiko lenger, vil jeg være spent og det blir helt spesielt å spille igjen.

Retur

Vi er avhengige av hva regjeringen bestemmer. Jeg håper fotballen kommer tilbake slik den var, det er en sport som forener mennesker og er underholdning for tusenvis av mennesker. Alle venter på dette, men det er en stor prosess som tar lang tid. Jeg vet ikke om det vil være publikum på tribunen eller bak lukkede dører, men de burde i det minste ha sjansen til å se kampene hjemmefra. Vi må alle være fleksible fordi livet har forandret seg og vi gjør vårt for å hjelpe til.
Vi har virkelig forstått betydningen bak det å ha daglige rutiner slik som vi hadde på Valdebebas med treningsøkter og kamper. Etter å ha mistet det, har vi lagt mye fokus på å holde ting i gang med tanke på kostholdet vårt, hvile og trening. Jeg er kanskje enda sterkere og bedre enn jeg var for to måneder siden. Når du er i en rutine med å spille hver tredje dag, har du ikke tid til å holde styrken oppe og jeg er mye sterkere nå enn jeg var for en måned siden.

 Solidaritet

Dagens dag er en spesiell dag. Jeg har vært en Unicef-ambassadør i seks år nå og har jobbet med dem i 13 år. Vi startet en kampanje for en halvannen måned siden da viruset brøt ut i Spania for å gi donasjoner og hjelpe helsepersonell, som er heltene våre. De jobber døgnet rundt, nærmest uten hvile. De jobber som virkelige krigere, og vi ønsker å hjelpe helsetjenestene. Som ambassadør var det min plikt å hjelpe og bidra på denne måten. I dag har vi lansert #ramosunicefday på sosiale medier for å oppmuntre folk til å engasjere seg ”.

Michael Robinson

I dag fikk vi den triste nyheten. Han var en god spiller og et forbilde for alle. Jeg vil benytte anledningen til å sende en stor klem til familien. Han vil alltid leve videre i minnene våre fordi han var en spesiell person. Jeg sender all min styrke og medfølelse til hans familie. Til alle madridistene sender jeg dem min oppriktige oppmuntring og til de som har mistet sine kjære, jeg sender dem mine kondolanser.
Pmn6