Extra large ultra  av8007 01thumb

OFFISIELT: Real Madrid vender tilbake på trening i morgen

Klubben bekreftet dette på deres offisielle hjemmeside og har testet alle spillere for COVID-19.

Real Madrid har bekreftet at troppen vil være tilbake på trening mandag 11.mai. Klubben kunngjorde dette gjennom timeplanen sin på Realmadrid.com. Spillerne vendte tilbake til Valdebebas på onsdag for å gjennomgå tester for Covid-19, hvor alle testet negativt, ifølge rapporter fra den spanske pressen. 

Dermed hadde hovedtrener Zinedine Zidane grønt lys for å gjenoppta treningene og valgte neste mandag som dato for å vende tilbake på jobb. Spillerne vil måtte bo i Valdebebas i nærmeste fremtid, og kun seks av dem får lov til å være på banen samtidig. Ingen kontakt mellom dem vil være tillatt ennå, og de må holde en viss avstand de første ukene.

Testingen ble gjort i grupper og Benzema ble kalt inn på anlegget først, etterfulgt av andre spillere som Hazard, Nacho, Modric, Bale, Mendy, Rodrygo, James og flere spillere fra Castilla. Mariano, Valverde og Courtois ankom testene sine to timer senere. Zidane og hele trenerteamet er også blitt testet. Disse testene viste ikke bare om spillere og trenere hadde viruset eller ikke, men også om de har hatt det på noe tidspunkt den siste tiden.

La Liga planlegger å gjenoppta kamper bak lukkede dører i juni, så hver klubb i ligaen vil ha litt mer enn en måned på å gjøre spillerne klare om det blir kamper i juni.

Tror du det blir LaLiga-kamper i juni?

Pmn6