Extra large james rodri guez 31.8.2019

Mejia: - James er en bortskjemt guttunge

Journalisten Ivan Mejia har hamret løs i retning James Rodriguez

Det var store forventninger knyttet til kjøpet av den offensive midtbanespilleren når Real Madrid hentet han i 2014. Han leverte en veldig god debutsesong under Carlo Ancelotti, men etter at Zidane kom inn falt han i kurs hos den franske treneren. Etter det har han aldri klart å finne seg en fast plass i elleveren, og nylig har journalisten Ivan Mejia hamret løs på James Rodriguez.

Han er en bortskjemt guttunge. Han vil ikke være fotballspiller eller å lykkes. Dessverre trodde han at han var den store stjernen, men det var det Cristiano Ronaldo som var i Real Madrid. Han er ikke profesjonell og tror han eier laget.

Journalisten gikk videre hen å pratet om konfliktene som oppstår rundt James.

Han kranglet med Benitez, med Ranieri og ble fjernet fra landslaget av Queiroz. Det er hans feil, ikke trenerne. Han liker ingen og klarer ikke å holde seg profesjonell.

Det er sjelden man hører en spiller bli angrepet på denne måten av en journalist i media. Det er ganske oppsiktsvekkende. Likevel så har James blitt offer for kritikk, og han er helt sikkert lysten på å vise seg frem når fotballen starter å rulle igjen.

Pmn6