Extra large luka jovic 27.7.2019
SKADET: Luka Jović har pådratt seg et brudd i hælen i hans høyre fot.

Skadeoppdatering: Luka Jović

Luka Jović har pådratt seg et brudd på utsiden av hælbeinet i hans høyre fot.

Det har vært alt annet enn en god sesong for ny-signeringen Luka Jović. Selv om han har vært på banen hele 24 ganger, så har han kun fått spille 770 minutter, hvor fasiten viser til to scoringer og to målgivende pasninger. Dette betyr at serberen bruker 192 minutter i gjennomsnitt på å skape et målpoeng, og markedsverdien hans har falt betraktelig i løpet av hans første sesong i Real Madrid. Florentino Pérez kjøpte angriperen for €60M i sommer, og i følge transfermarkt.de er han ikke verdt mer enn €32M i inneværende øyeblikk, hvilket vil si at markedsverdien nesten er halvert. 

Forrige sesong så spilte han 3302 minutter fordelt på 48 oppgjør for Eintracht Frankfurt, hvor han noterte seg for 27 scoringer og syv målgivende pasninger. Det viser til et gjennomsnitt på et målpoeng per 97.min, hvilket nesten er dobbelt så bra som i Real Madrid samtidig som mengden fra Eintracht Frankfurt er langt større. Ikke nok med at serberen har slitt med å score mål, men like før LaLiga ble stoppet av COVID-19-utbruddet så havnet han også bak Mariano i rekkene. 

Det virker som problemene ikke har noen ende for Luka Jović, for mens store deler av Europa hadde hjemmekarantene så ble serberen tatt i å bryte reglene hjemme i Beograd. Den serbiske regjering hadde satt visse regler for å hindre spredningen av viruset, og disse overholdt ikke Jović. Kort tid senere viser det seg også at angriperen har pådratt seg et brudd i hælen, og vil derfor ikke være klarert for spill når LaLiga Santander fortsetter. I følge hans far så pådro han seg skaden mens han trente hjemme, og det skal være snakk om et brudd på utsiden av det hælbeinet i hans høyre fot. Real Madrid slapp følgende uttalelse: 

Etter tester utført i dag på vår spiller, Luka Jović av Real Madrid sitt medisinske apparat, så har han blitt diagnotisert med et brudd i utsiden av hælbeinet på hans høyre fot. Videre undersøkelse venter. 

Animo Jović! 

Pmn6