Extra large hazard 1vc8343thumb
OMSTRIDT: Belgierens debutsesong har vært omstridt, men det kan være Hazard vil få muligheten til å rette opp inntrykket.

Eden Hazard i rute til oppstart

Den siste tiden har det vært hyppig diskutert hvorvidt La Liga bør starte opp igjen i løpet av juni, en som ser ut til å være i rute om det scenarioet skulle inntreffe er den belgiske diamanten Eden Hazard.

Før situasjonen rundt Covid-19 inntraff Spania og Europa generelt, så det lenge ut til at Hazard hadde spilt sin siste kamp for Real Madrid i løpet av 2019/2020-sesongen.  Allerede rett før situasjonen eskalerte og Europa gradvis stengte lå den belgiske superstjernen under kniven med sin ankel, og dersom La Liga hadde startet opp neste helg slik som Bundesliga så ville nok ikke Hazard vært i troppen. 

Nå ser det derimot ut til at det blir oppstart i midten av juni, så vil milliard-signeringen få enda en måned opptrening som kan gi han muligheten til å rette opp en enn så lenge skuffende debutsesong.  Det er riktignok langt fra sikkert at Hazard vil være spilleklar allerede i midten av juni,  men det vil være sannsynlig at han vil kunne bidra utover sesonginnspurten. 

Først og fremst er Javier Tebas nødt til å få gjennomslag for at La Liga skal starte opp igjen allerede i juni, slik Tebas har skissert og så ledes ønsker. Ingenting er enda skrevet i stein.

Hvor utslagsgivende kan en Hazard tilbake i spill bli for gulljakten?

Pmn6