Extra large  2rm2180thumb
PROGRESJON: Vinícius har vekslet fra det guddommelige til det begredelige denne sesongen, nå tar han grep på hjemmebane.

På Cristiano Ronaldo-dietten

Vinícius Júnior har denne sesongen kjent på langt mer motgang enn i sin glitrende debutsesong, selv om han har vist god progresjon over de siste kampene før verden stengte - så ser han likevel mulighetene for ytterligere forbedringer.

I løpet av de siste månedene har Real Madrids unge stjerneskudd hatt både egen kokk og personlig trener boende hjemme hos seg, noe han på langt nær er den første spilleren til å gjøre. Kokkens oppgave er å overvåke kostholdet til Vinícius, samtidig som at han skal passe på at han får i seg det viktigste i løpet av en dag.

Thiago Lobo, som er den personlige trenerne sørger på sin side for at fysikken til den unge brassen forbedres. Hovedfokuset fra Lobo regime sies å legge hovedvekt på økt styrke, og en enda bedre hurtighet. Planen er altså at Vinícius skal bli enda sterkere, og enda raskere enn det han allerede er. Treningsprogrammet sies å være ett Cristiano Ronaldo skal ha benyttet seg av. 

Lobo er blant Brasils ledende og mest respekterte fysiske trenere, hvor han tidligere har jobbet med både Santos og Gabriel Barbosa. Gabigol, som på sin side virkelig har fått fart på sakene etter ett særdeles skuffende opphold i Inter og Benfica. Tidligere har Lobo jobbet tett med Real Madrids tidligere fysiske trener Antonio Pintus, denne sesongen har han også jobbet tett med klubbens nåværende fysiske trener Gregory Dupont. 

Den ekstra oppmerksomheten sies å ha gjort Vinícius enda sterkere, samtidig som at overflødig vekt har blitt erstattet av mer muskelmasse uten at noe av smidigheten har forsvunnet. Videre rapporteres det om at 19-åringen har fått installert ett eget gym hjemme hos seg, slik at han kan fortsette gjøre fremskritt utenfor klubbens regi. 

Ser du noen likheter mellom Vinícius og en 19-år gammel Cristiano Ronaldo? 

Pmn6