Extra large carvajal intervju mai

Carvajal: – Det er godt å være tilbake

Den spanske forsvareren var fornøyd med å være tilbake på trening og mente laget trener godt samtidig som protokollen satt av LaLiga respekteres.

Etter slutten av ukens femte treningsøkt diskuterte Dani Carvajal dagens situasjon med Real Madrid TV. Forsvareren adresserte lagets nylige retur til treningsfeltet.

Det har ikke vært en enkel periode. Det er godt å være tilbake, spesielt å se lagkameratene mine, trenerteamet og alle de ansatte. 
Det var uvant den første dagen og ballbehandlingen var ikke helt på topp. Treningen hjemme har naturligvis ikke vært den samme som her på banen, men vi vil fortsette å forbedre oss. Vi følger protokollen som er satt av LaLiga, vi er forsiktige og respekterer reglene. 

 18-årsjubileum for La Novena

Jeg så kampen hjemme med familien min, det var en fantastisk kamp med mål fra Zidane og Raúl. Det er også viktig å ikke glemme Iker, han reddet hele laget på slutten av en episk finale.

 Bundesliga retur

Det er gode nyheter for sport og fotballens verden. Vi er alle glade for å se hvordan ting i er i startfasen. Jeg håper alt går bra og at det kan være et eksempel for resten av landene.
Pmn6