Extra large gareth bale 2.9.2019
KJÆRLIGHET: Fra tiden det var søtmusikk mellom Gareth Bale og Real Madrid, det begynner å bli noen år siden.

Bales agent benekter MLS-rykter

Gareth Bales omstridte agent Jonathan Bennet benekter i ett intervju med ESPN at hans klient er aktuell for en overgang til MLS.

De siste årene har det blitt spekulert i flere overganger for Real Madrids lynving Gareth Bale, og ryktene vil ingen enda ta denne sommeren heller. Tidligere har det blitt snakket om Manchester United, samtidig som en overgang til Kina visstnok skulle ha vært nært forestående forrige sommer. Likevel, Bale er enda Real Madrid spiller. 

De siste ukene er det ikke Kina det har vært snakket om, men en potensiell overgang til MLS. Samtidig har nyrike Newcastle blitt nevnt som en mulig destinasjon for briten. Bales agent Jonathan Bennet benekter at hans klient er på vei til MLS, hvor David Beckhams Inter Miami har vært hyppig linket.  Videre går Bennet hardt ut å forteller at det ikke har vært noen form for kontakt med amerikanske klubber og ryktene er "søppel",  dette etter at Bale tidligere fortalte at han kunne vært interessert i å spille i MLS en gang i fremtiden.

Inter Miami var klubben som hyppigst har vært linket, og mye av grunnen til akkurat det er Beckhams inntog som klubbpresident. En potensiell overgang skulle være starten på en potensiell god forretningsforbindelse mellom Beckham og Florentino Pérez, samtidig som at Florida er kjent for sine mange golfklubber. 

Marca på sin side hevder at den rapportere MLS-klubben takket nei til Bale, på grunn av waliserens enorme lønn. Bale som på sin side sitter på en kontrakt med Real Madrid ut 2022, hvor han er blant klubbens desidert best betalte spillere. 

Tror du Real Madrid blir sittende på Gareth Bale hele kontraktsperioden? 

Pmn6