Extra large  av28880 hthumb
GLAD: Zidane setter stor pris på å være tilbake til noe som ligner på normale omstendigheter.

Zidane: – Titler er i klubbens DNA

Zinedine Zidane setter stor pris på å omsider være tilbake på Valdebebas, hvor fokuset etterhvert skal flyttes fra virus og sikkerhet til det å vinne titler.

Zidane har tatt seg tid til en liten prat med RealMadridTV, hvor han snakker om trening og sølvtøy. Treningen har den siste tiden gradvis forbedret seg, etter det som har vært en annerledes opptrening til kamp. Den siste tiden har Real Madrid-spillerne flyttet seg fra hjemmetrening til Valdebebas, hvor de har fått anledning til å jobbe i små grupper til å begynne med. Zidane utdyper videre: 

Denne uken har vært god, fordi vi har fått muligheten til å trene i mindre grupper. Noe som gjør at vi kan fokusere langt mer på det tekniske, fysiske og taktiske. Laget ser mye bedre ut denne uken enn forrige uke, og vi vil nok se samme forbedringen neste uke også. 

Zidane ser videre på det positive aspektene ved å komme seg tilbake på jobb. 

Vi er nødt til å se på de positive sidene ved å være tilbake. Vi er heldige som får lov til å være tilbake på jobb, samtidig som at spillerne nok tenker veldig på at de er nødt til å gjøre det beste ut av tiden og virkelig nyte den. 

Det er snart gått hele to måneder siden Real Madrid tapte mot Real Betis og lot Barcelona ta tilbake serieledelsen , men lite overraskende ønsker Zidane å gjøre noe med akkurat det. 

Jeg er utrolig glad for å være her og kunne være med spillerne mine igjen, det er gått snart 60 dager siden sist. Vi har 11 kamper igjen av serien, og vi er nødt til å forberede oss best mulig til en sterk avslutning. Det viktigste er å kunne gi alt for å ha muligheten til å vinne noe, når alt kommer til alt er titler klubbens DNA. 

Kan de to månedene ha tjent Real Madrid i jakten på ett comeback i både serien og Champions League ? 

Pmn6