Extra large hakimi 2
I GANG IGJEN: Bundesliga har startet opp og Hakimi har holdt på standarden.

Leiesoldatene: Hakimi med scoring, Odriozola fortsatt på benken.

Bundesliga startet opp forrige helg og Dortmund har startet godt. Her kommer en kjapp oversikt over hva som har skjedd de siste ukene.

Dortmund har startet der de slapp. De slo Schalke 04 4-0 forrige helg. Hakimi noterte seg ikke med målpoeng, men leverte en solid defensiv prestasjon. Igår møtte de Wolfsburg og vant 2-0. Hakimi noterte seg med scoring i det 78.minutt, med målgivende fra Sancho. Dortmund er dermed 4 poeng bak Bayern og kan tette gapet under møtet neste helg. Dortmund har dermed startet opp ligaen igjen på perfekt vis. 6 mål uten baklengs og et lag i toppform. Hakimi har heller ikke ligget på latsiden under pausen og har levert to strålende prestasjoner. 

Odriozola har ikke opplevd like stor suksess. Bayern slo Frankfurt 5-2 igår og Union Berlin 2-0 forrige helg. Odriozola så begge kampene fra benken. Det var ikke ventet stort av Odriozola under utlånet til Bayern. De tyske mesterne har en dyp spillergruppe og noen av de beste spillerne i verden. Odriozola var hele tiden ment som en reservespiller og det er slik det er blitt. Odriozola kommer tilbake etter sesongen og må nok nøye seg med enda et utlån.

Det er nå klart at La Liga skal starte opp 8.juni. Det er også nærliggende å tro at resten av Europa åpner opp rundt samme tid. Resten av leiesoldatene vil dermed være i aksjon om ikke lenge.

Pmn6