Extra large  2vc7225 thumb
SOLID: Courtois har gradvis spilt seg opp i løpet av sesongen, og etterhvert blitt en viktig spiller for Real Madrid.

Drømmen som gikk i oppfyllelse

De siste par årene har vi vært vitne til en aldri så liten belgisk invasjon i Real Madrid, men det virker som både Eden Hazard og Thibaut Courtois har lekt med tanken om å ikle seg hvitt lenge før noen overganger ble formalisert.

En kan ofte spekulere i hva som blir snakket innad i en fotball-garderobe, men at fotballspillere er som folk flest er likevel temmelig sikkert. Selv om de tidvis kan virke som at deres etterhvert enorme status og isolerte liv gjør at de lever på en helt annen planet. Den belgiske førsteskansen, som etter en tøff start i klubben virker å ha funnet seg langt mer til rette har den siste tiden snakket om hans og Hazard sin felles drøm fra tiden i Chelsea. 

Nå kom riktignok Courtois året i forveien, og monster overgangen til landsmannen ble ikke formalisert før i midten av i fjor sommer. Duoen har imidlertid spilt mange kamper sammen, både for landslaget, men også i Chelsea hvor de var lagkamerater i hele fire sesonger. Tilbake når de var på Stamford Bridge spøkte duoen ofte seg i mellom om å dra til det hvite hus, som de to i mellom betydde at de en dag skulle til Real Madrid 

Det hvite hus, det hvite hus..hvisket vi til hverandre 

Videre erkjenner Courtois at det var gøy å spekulere om det tilbake i London, men at duoen nå så frem til å vinne mest mulig sammen i Madrid. På dagen i dag er det dessuten markeringen av ett annet Real Madrid-minne, som nok den høyreiste kjempen fra Belgia nok skulle vært foruten. Courtois spilte som kjent Champions League-finalen tilbake i 2014 for Atlético Madrid, og er dermed skikkelsen som fortvilt må se Sergio Ramos sitt fantastiske hodestøt tre minutter på overtid må gå inn bak seg. 

Han ymter likevel frempå om at han var veldig nær ved å ta ballen, og at de hender han ser øyeblikket på RealMadridTV fra tid til annen. Videre erkjenner han at det for han naturlig nok er ett veldig trist øyeblikk, men at det er glemt. 

Når Chelseas to største stjerner drømmer om Real Madrid, viser det hvor stor klubben faktisk er?

Pmn6