Extra large pochettino

Pochettino: - Jeg trodde jeg skulle erstatte Mourinho i Madrid

Pochettino snakket ut til The Guardian og nevnte blant annet at han muligens skulle erstatte Mourinho i Madrid. Dagen Zidane trekker seg tilbake, er nok Pochettino høyt på ønskelisten til de fleste.

Pochettino, som nå er arbeidsledig, blir koblet til omtrent alle storklubber der ute. Etter at Zidane "sa opp" i juni 2018, ble Pochettino raskt koblet til klubben. Både PSG og Manchester har vært omtalt som mulige klubber. Om Pochettino klarer å håndtere en storklubb, med de største stjernene og høye budsjetter, gjenstår å se. Men Pochettino er veldig velkommen til Madrid dagen Zidane gir seg.

"Jeg trodde jeg skulle erstatte Mourinho i Madrid. Når han trente Madrid tenkte jeg: En dag skal jeg ta plassen din. Men se hva som egentlig skjedde. Nå har han tatt min plass i Tottenham. Merkelig ikke sant?

Pochettino har også snakket varmt om sin gamle spillerklubb Espanyol og Mourinho sitt påfunn.

"Barna mine sover i Espanyol pyjamas hver kveld, så det er vanskelig for meg å bytte klubb. Når jeg møtte Madrid med Espanyol ga Mourinho meg en flaske vin og to Real Madrid drakter til barn. Dette må barna dine gå med nå, sa han. Vi har hatt et godt forhold siden den gangen, så jeg er glad han tok over for meg i Tottenham. Jeg er også glad for at vi forlot klubben slik den var og han er nok takknemlig for hvordan vi har bygd klubben, som nå er hans klubb"

Hvor Pochettino tar hver veien er ennå usikkert. PSG har for vane å sparke trenerne sine hvis de ikke vinner Champions League innen to sesonger. Skal trenden følges må Tuchel vinne denne sesongen, eller neste, hvis sesongen ikke fortsetter. Solskjær lever også på en tynn linje i Manchester så lenge Pochettino fortsatt er ledig. Det kan jo også hende at Zidane plutselig trekker seg tilbake igjen og da bør Madrid trå til for å sikre seg argentineren. Fremtiden får vise.

Pmn6