Extra large reiner 18.2.2020 n2
SKAL TRENE MED A-LAGET: Stjernekjøpet Reinier er en av flere Castilla-spillere som skal trene med a-laget fremover.

Skal trene med a-laget

Zidane ser til Real Madrid Castilla for å øke antall spillere for at treningene skal gå opp fremover.

Real Madrid kunne i dag gå et steg videre i prosessen ved å komme tilbake til full trening etter epidemi-pausen i den europeiske toppfotballen. I dag ble Real Madrid-troppen delt opp i to grupper á 14 spillere, i motsetning til tidligere grupper på åtte spillere. Av den grunn har Castilla-spilleren Javi Hernández trent med førstelaget siden Los Blancos returnerte til trening 11. mai. Nå som Zinedine Zidane kan dele troppen opp i to grupper med 14 spillere, så mangler han imidlertid noen spillere. Med Luka Jovic og Mariano ute med skade så teller Real Madrid-troppen 24 spillere. Real Madrids tredjekeeper, Diego Altube, står registrert som Real Madrid Castilla-keeper, men trener med førstelaget hver dag og gjør så Real Madrid-troppen kan telle 25 spillere. 

For å komme opp i totalt 28 spillere for deretter å kunne dele troppen inn i to deler på 14 spillere så må dermed Zinedine Zidane hente inn forsterkninger fra Real Madrid-akademiet. Real Madrid Juvenil A-keeper, Luis Federico, er en av de keeperne som har blitt hentet opp til førstelaget til Real Madrid, for at troppen kan telle fire keepere, og dermed at man for eksempel kan organisere to syver-lag mot hverandre. I tillegg melder MARCA at brasilianske Reinier, som Real Madrid hentet til klubben for 30 millioner euro i januar, er en av spillerne som kommer til å bli hentet opp til førstelaget. Den andre skal være Juvenil A-venstreback Miguel Gutiérrez, som blant annet var med på deler av Los Blancos' pre-season turné forrige sommer, der han blant annet fikk spilletid i treningskampen borte mot RB Salzburg. 

Real Madrid Castillas sesong har blitt avlyst som følge av coronaviruset, og av den grunn returnerer heller ikke Raúls mannskap til trening med det første. Til tross for dette så gikk både Reinier og Gutiérrez igjennom testen for coronaviruset forrige uke, før duoen på nytt ble testet i dag. Da Reinier ble hentet til klubben i januar så ble det sagt at midtbanespilleren skulle spille for Castilla, men trene med førstelaget til Los Blancos. Dette har imidlertid ikke skjedd, og hvis Reinier trener med Real Madrid under morgendagens treningsøkt så vil dette bli brasilianerens første treningsøkt med førstelaget til Real Madrid. Zinedine Zidane skal blant annet ha lært fra hvordan Martin Ødegaard opplevde dette med å spille for Castilla, men trene for førstelaget, da han bestemte seg for å la Reinier trene med Castilla og spille seg i form der. 

Pmn6