Extra large varane mai 2020
GIGANT: Varane har vært en gigant i forsvaret til Real Madrid og har imponerende fire Champions League-titler på CV-en.

Varane: – Vi gleder oss til å konkurrere

Varane snakket med Real Madrid TV om arbeidet laget har lagt ned, progresjon og det fysiske aspektet.

Raphaël Varane stilte opp til intervju etter ukens andre treningssamling og delte sine tanker rundt lagets ønske om å konkurrere igjen.

Vi gleder oss til å konkurrere. Laget står på og jobber hardt, det er i vår natur å ville konkurrere på et høyt nivå. Vi har ikke spilt fotball på lenge, men ønsker å vinne kamper og fylle Santiago Bernabéu igjen.
Vi blir bedre og bedre for hver dag. Vi forbedrer oss på et taktisk nivå, vår fysiske form og har en god følelse. 

Mål

Vi må jobbe mye med den fysiske delen for å få en bedre følelse med ballen og komme oss tilbake på det taktiske nivået som kreves på banen, slik at vi leverer når vi konkurrerer igjen.

Den hurtige franskmannen fylte 27 år forrige måned og har vært en del av klubben siden 2011. Varane har 309 kamper for klubben og 15 scoringer, denne sesongen har han vært involvert i hele 84 prosent av Real Madrid sine kamper. Han har fått nettsus mot Espanyol, Zaragoza og Getafe, men har fortsatt mange muligheter for mål når LaLiga vender tilbake.

Midtstopperen fra Lille har en imponerende troféfangst i Madrid, han har blant annet vunnet Champions League fire ganger, LaLiga to ganger, den europeiske super cupen tre ganger, Copa del Rey ved én anledning og den spanske super cupen tre ganger.

Har du et favoritt minne?

Pmn6