Extra large valverde mai 2020
USTOPPELIG: Valverde har tatt spansk fotball med storm denne sesongen og kan bli definisjonen av en komplett midtbanespiller.

Valverde: – I denne klubben må du ha drivkraften for å vinne alt

Valverde snakket med Real Madrid TV om lagets treninger, sitt ønske om å vinne La Liga og mentaliteten som kreves i Madrid.

Den uruguayanske midtbanespilleren analyserte arbeidet hele laget legger ned. 

Vi trener hardt for å være klare når ligaen starter igjen og det må vi fortsette med resten av sesongen. Hele laget ønsker å vinne La Liga denne sesongen og jeg kan nærmest ikke vente med å representere laget på jakten til trofeer. 
Vi må være profesjonelle, spise riktig, ta vare på oss selv og trene godt sammen. Dette er noe vi kan gjøre sammen, ikke bare laget, men hele landet. Det er viktig å støtte hverandre og se fremover med mye styrke. Vi trener godt og hele laget støtter hverandre slik at vi er klare for kampene i La Liga. 

Champions League

Vi har et stort ønske og engasjement for å snu kampen slik at vi kvalifiserer oss til kvartfinalene. Vi kan ikke mange driv og i Real Madrid må du ha drivkraften for å vinne alt. 

Samvær

Det er en glede å se lagkameratene mine igjen og kunne glede seg over denne vakre byen. Vi har savnet gode treningsøkter og samtaler med laget, og vi setter stor pris på å kunne gå videre til en ny fase.
Pmn6