Extra large extra large   av5752
2023: Casemiro har signert kontrakt til 2023.

MARCA: Casemiro har forlenget til 2023

I det stille har Madrid fornyet kontrakten til en av sine viktigste spillere. Josè Fèlix Dìaz, en troverdig kilde i MARCA, melder at Real Madrid ikke lenger offentliggjør kontraktfornyelser.

Casemiro har fornyet kontrakten sin til 2023. Det er ikke avslørt noen detaljer utover dette, men 28-åringen har fornyet kontrakten som originalt løp ut i 2021. Det betyr at Casemiro tilbringer sin beste periode i klubben og det kan godt hende han fornyer utover dette også. Det var lenge interesse fra andre klubber, spesielt PSG, men Madrid har nå sikret seg tjenestene hans i to år til.

Det har ikke kommet noen offentlig uttalelse fra klubben angående dette, men Dìaz mener at klubben velger å fornye kontraktene i ro og mak. Om de har valgt å gjøre det slik nå pågrunn av smittefare, eller av andre grunner, er uvisst. Casemiro er jo heller ikke blant de største stjernene i klubben, så det skapes vanligvis ikke så mye støy rundt disse fornyelsene. Det kan også være at Casemiro var misfornøyd med vilkårene sine og flørtet med andre klubber. Vi vet at PSG var interessert i fjor og at de var villig til å punge ut. Det er mulig at Madrid måtte handle raskt for å beholde brasilianeren.

Uansett, Casemiro er en av de viktigste spillerne i laget per nå og en av favorittene til Zidane. Når sesongen starter opp igjen 8.juni blir det tett med kamper. Casemiro har vist tidligere at han klarer seg godt og at han tåler stor belastning. Casemiro er en av få spillere som sjelden blir rotert og som sjeldent er skadet. La oss håpe kontraktfornyelsen gir ny gnist for midtbanekrigeren vår!

Pmn6