Extra large bale 2

Bale: - Når fansen buer mister du selvtilliten

Bale ble nylig intervjuet og snakket litt rundt situasjonen sin denne sesongen. Bale har vært offer for mye kritikk i år og innrømmer at det har gått innpå han.

Bale har kanskje vært den mest omtalte Real Madrid spilleren i år, men ikke pågrunn av ferdighetene. Ved starten av sesongen gjorde Zidane det klart at han ikke var ønsket videre i sesongen, men ombestemte seg så fort Asensio ble skadet. Dette var kanskje dårlig løst av Zidane, men han innrømte fort at han trengte Bale allikevel. Bale satte seg selv i et dårlig lys med den mye omtalte "flaggskandalen" og at han gikk tidlig fra kamper han ikke spilte selv. Bale har ikke vært spesielt pratelysten om årets "skandaler", men har nylig åpnet seg litt opp i en golf podcast.

Det er mye press før hver kamp. Spiller du ikke bra, blir du kritisert. Jeg har hatt 80 000 mennesker som har pepet på meg siden jeg ikke har spilt bra. Det er ikke hyggelig og det hjelper ikke på selvtilliten.

Han nevnte også kritikken rundt golfingen.

Folk forstår ikke hvorfor jeg ikke kan spille golf. De mener jeg burde hvile og ikke risikere skade, men i USA gjør basketspillere det hele tiden. Jeg forstår ikke hvorfor det er så farlig.

Bale har også blitt lenket tilbake til England til sommeren og snakket litt om forskjellen mellom britiske og spanske fans.

Du forventer at dersom du spiller dårlig og har en dårlig dag, vil fansen støtte deg. I Spania er det motsatt. De buer på deg når du spiller dårlig.  Når fansen buer mister du selvtilliten.

Bale har som nevnt blitt omtalt mye denne sesongen. Konklusjonen får vi mest sannsynlig til sommeren. En Bale i god form, uten skadeplager, kan være blant de best i verden. Men en Bale uten motivasjon og lyst til å gi alt for klubben sin, er ikke mer enn gjennomsnittlig. Uansett, Bale kan bli viktig ut resten av sesongen som starter opp igjen 8.juni. Vi gleder oss!

Pmn6