Extra large marcelo mai 2020
LOJAL: Marcelo har dundret opp og ned på Real Madrids venstrekant de siste 13 årene, og nå ser han frem til å gjøre det igjen.

Marcelo: – Du mister litt ballfølelsen

Real Madrids brasilianske venstreback har hatt en vanskelig sesong og har på mange måter mistet plassen sin til Ferland Mendy i løpet av sesongen, nå ser Marcelo frem mot å komme i gang med fotballen igjen.

Den siste halvannen sesongen har Real Madrids ellers urokkelige venstreback blitt utsatt for både rettmessig og urettmessig kritikk. I tillegg til at han tidvis har sett uengasjert ut, så har han også tidvis sett ut til å være i en dårlig fysisk forfatning. Dette har ført til at han allerede forrige sesong mistet plassen sin til Sergio Reguilón under Santiago Solaris ledelse, og nå denne sesongen er det Ferland Mendy som virker å ha overtaket. 

Akkurat nå, så ser det brasilianske backfenomenet ut til å være i bedre form en på lenge.  I ett intervju med RealMadridTV åpner Marcelo opp om hva han føler om å være tilbake i trening, og om situasjonen generelt. 

Vi har aldri tilbring så mye tid uten å trene på banen før. Begjæret for å spille har bare vokst etter at vi ikke fikk muligheten til å trene eller spille fotball, nå nærmer vi oss kamp igjen og begjæret blir bare sterkere. Vi må bare prøve å se på de positive sidene, vi har i alle fall taklet endringene godt. 

Marcelo reflekterer videre over situasjonen, hvor han erkjenner at ting ikke kommer til å bli som før, i alle fall ikke riktig enda. På toppen av det hele har den ellers tekniske brassen kjent på at balltouchet ikke er helt det samme, men han i likhet med oss regner med at det er tilbake fortløpende. 

Det er ikke helt som før, men alt er fint. Vi er alle friske, og treningen som er satt opp for at vi skal få tilbake sulten. Når du har vært så lenge uten å trent på feltet, så mister du ballfølelsen litt. 

Tror og håper du at Marcelo kan vinne tilbake plassen fra Ferland Mendy når fotballen igjen begynner å trille? 

Pmn6