Extra large odriozola

Leiesoldatene: Endelig spilletid på Odriozola og storseier for Hakimi

Det har vært en spennende uke for våre to leiesoldater. Nå som Spania og England åpner opp om ikke lenge vil resten av soldatene i aksjon straks.

Odriozola: Odriozola deltok ikke i kampen mot Dortmund. Bayern vant kampen 1-0 etter scoring fra Joshua Kimmich. Odriozola fikk derimot noen minutter på lørdag mot Fortuna Düsseldorf. Bayern vant kampen hele 5-0. Odriozola ble byttet inn med Pavard i det 62.minuttet og bidro til å holde nullen. Det er sjeldent å se Odriozola på banen, men han fikk endelig litt tillit denne helgen. Odriozola skal tilbake til Spania etter sesongslutt og satses dermed ikke særlig på i Tyskland.

Hakimi: Dortmund tapte som nevnt 1-0 mot Bayern sist helg og Hakimi spilte hele kampen. Kampen var utrolig jevn og det var lite som skilte lagene. Høydepunktet kom på søndag. Dortmund vant hele 6-1 over SC Paderborn 07. Hakimi Bidro med 4-1 scoringen i det 85.minutt og ble byttet ut like etter. 

Det gjenstår nå 9 runder i Bundesliga og Dortmund ligger 7 poeng bak Bayern. Seriegullet er mest sannsynlig tapt og det blir forhåpentligvis siste sesong for Hakimi også. 

Pmn6