Extra large marc mmjm9540 550x650thumb
HJELPSOM: På tross av sin unge alder viser Cucalón en modenhet få andre jevnaldrende forunt.

Common Goals yngste bidragsyter

Real Madrids Cadet A spiller Marc Cucalón blir tidligere Real Madrid Castilla spiller Juan Matas yngste støttespiller.

Juan Mata har i en årrekke drevet sin veldedige stiftelse kalt Common Goal, hvor han har fått med seg flere store profiler til å donere deler av sin lønn til de som ikke har det så godt. Gjennom Common Goal donerer flere spillere en prosent av sin lønn til stiftelsen, og med Cucalon blitt spiller nummer 152 i rekken. 

Blant de over 150 spillerne som er med i stiftelsen finner man kjente navn som Serge Gnabry, Kasper Schmeichel og en rekke andre kjente spillere.  Det er ikke bare spillere, men også trener profiler som Jürgen Klopp og Julian Nagelsmann bidrar til stiftelsen. Cucalón blir ikke bare stiftelsen yngste bidragsyter med sine 15 år, men han blir også den første spilleren fra Real Madrid. 

15-åringen gikk ut på video hvor han offentliggjorde at han var blitt en del av stiftelsen til Mata, hvor han oppfordrer alle til å gjøre det de kan. Cucalón er opprinnelig fra Zaragoza, men har vært en del av Real Madrids akademi de siste fire årene. Til vanlig spiller han på midtbanen for Real Madrid Cadete A, et lag han ble forfremmet til i forkant av denne sesongen. 

Tror du vi blir å høre mer fra unge Cucalón i årene som kommer? 

Pmn6