Extra large generales psg 620thumb
RENOVERING: Det vil nok være lenge til vi får se bilder som dette igjen fra Santiago Bernabéu.

Sesongkortholdere kompenseres

Det er ikke bare spillernes situasjon som har blitt påvirket av covid-19 dette året, spesielt sesongkortholdere har mistet deler av valutaen pengene skulle gi i forkant av sesongen.

Real Madrids mektige president Florentino Pérez annonserte for ett par dager siden at sesongkortholdere ville få klarhet i situasjonen i løpet av de kommende dagene, samtidig som han annonserte at Real Madrid blir å spille sesongens siste hjemmekamper på Estadio Alfredo Di Stefano på grunn av renoveringene på Santiago Bernabéu. 

Videre under gårsdagens pressemelding snakker Pérez om hvordan pandemien har påvirket fotballen som helhet, i tillegg til de økonomiske utfordringene den vil medføre. Han avslutter med et ønske om at alle holder seg friske gjennom denne vanskelige tiden, samtidig som han maner til kamp - en kamp mot å komme tilbake til normalen. 

Vedrørende sesongkortholderne, så har de fått beskjed i dag om at de nå står overfor tre alternativer.  Det første alternativet er å få refundert 25% av prisen på denne sesongs sesongkort, hvor det andre alternativet vil være å få 25% avslag på neste års sesongkort. Det aller siste alternativet vil være å avstå fra noen form for refusjon, som en form av solidaritet for klubben. 

Hvor store økonomiske konsekvenser vil dette få for en klubb som Real Madrid? 

Pmn6