Extra large kroos og marcelo
TROFAST: Toni Kroos er den mest suksesfulle tyskeren i Real Madrids historie og ønsker å avslutte karrieren sin hos de hvite.

Kroos: – Jeg ønsker å avslutte karrieren min i Madrid

Den rutinerte midtbanespilleren snakket med tysk presse om kontrakten sin, corona situasjonen og sine ferdigheter.

Real Madrid-midtbanespiller snakket om sin framtid og personlige liv i et intervju med tyske GQ. Kroos avslørte at han gjerne vil avslutte karrieren i Real Madrid.

Når kontakten min går ut, fyller jeg 33 år og har alle muligheter. Jeg kan bli, gjøre noe annet eller legge opp. Jeg ønsker å være tydelig, ønsket mitt er å legge opp her i Madrid.

Kroos er nærmest alltid rolig og pasningssikker, han ble spurt om tankesettet sitt under kampene.

Jeg stoler på ferdighetene mine, hvis du gjør det, blir du automatisk mer selvsikker og roligere. Det er klart at personlighet spiller inn i dette, og alt kan ikke bare læres. Jeg vil ikke si at det å være nervøs er rent negativt heller, det som er viktig er å lære å oppnå et positivt resultat ut fra din egen tankegang. 

Kroos mister sjeldent fokus under kampene, men avslørte at det er tider hvor han blir sint og kan klage.

Jeg er vanligvis rolig, men jeg pleier å heve stemmen når jeg føler dommeren dømmer mot laget mitt. Urettferdighet er noe som gjør meg gal. Jeg blir naturligvis sint noen ganger og viser følelsene mine, men kanskje ikke like ofte som noen av lagkameratene mine.

Den tyske midtbanespilleren tror at Coronavirus-pandemien vil ha en effekt på fotballen.

Jeg tror ikke vi kommer tilbake til det normale så raskt, og inntektsnedgangen har vært enorm. Klubber vil ikke bruke så mye på en kort periode, og noen andre lag må finne en ny måte å være konkurransedyktige på. Imidlertid tror jeg at vi vil ende opp med å være der vi var før krisen.
Pmn6