Extra large  1rm0300
ENDELIG: Asensio er endelig tilbake i troppen etter et langt skadeopphold.

Troppen: Eibar (H)

Real Madrid møter Eibar på Alfredo Di Stéfano søndag kveld og vertene går for tre poeng i runde 28 av La Liga.

Zinedine Zidane har tatt ut 23-spillere til søndagens dyst mot Eibar som befinner seg på 16. plass på tabellen. Det motsatte oppgjøret denne sesongen endte 0-4 til Real Madrid etter scoringer av Valverde, Ramos og Benzema. Real Madrid har en relativt skadefri tropp, men må klare seg uten Nacho, Jovic, Mariano og Lucas Vázquez. Det er strålende å se Asensio tilbake i troppen etter et langt skadeopphold siden pre-season.

Det har vært en lang ventetid for spanske fotballfans, da resten av La Liga-sesongen 2019-2020 bare er i horisonten. Lag vil endelig komme i gang igjen siden Coronavirus-pandemien satte sesongen på vent.

Før avbrekket befant Real Madrid seg på andre plass med 56 poeng, to poeng bak rivalene Barcelona. Med 11 kamper igjen for å snu situasjonen og vinne ligaen, har ikke Zinedine Zidanes lag råd til en treg start når ligaen sparkes i gang. Hjemmelaget kan håpe at Karim Benzema fortsetter sin elleville form mot Eibar, franskmannen har nemlig scoret fire mål på sine to siste møter med baskerne. 

Troppen:

Målvakter: Courtois, Areola, Altube.

Forsvarsspillere: Carvajal, Militão, Ramos, Varane, Marcelo, Mendy, Javi Hernández.

Midtbanespillere: Kroos, Modric, Isco, Casemiro, Valverde, James.

Angripere: Hazard, Benzema, Bale, Asensio, Brahim, Vinicius Jr., Rodrygo.

Hva synes du om troppen?

Pmn6