Extra large kubo

Leiesoldatene: Stortap for Kubo og scoring på Rodríguez

Fotballen skal endelig rulle i gang igjen. Kampene kommer tett i tett og det blir mange muligheter for leiesoldatene våres. Her er ukens oppdatering.

Hakimi: Dortmund vant både kampen sin forrige uke og denne helgen 1-0. Forrige uke slo de Hertha Berlin. Hakimi spilte hele kampen. Denne helgen slo de Fortuna Düsseldorf. Kampen ble jevn og Hakimi pådro seg et gult kort. Haaland avgjorde i det 90.minutt.

Odriozola: Odriozola måtte finne seg på benken i begge rundene. Han gleder seg vel til å komme tilbake til Spania og få nye muligheter der.

Reguilón: Sevilla startet på best mulig vis. De slo Real Betis 2-0 på torsdag og Reguilón spilte frem til det 80.minutt. Denne sesongen har vært mer enn godkjent for unggutten. Dagen Marcelo går videre er både Reguilón og Mendy klare til å ta over.

Vallejo: Vallejo begynte å få tillit rett før virusutbruddet. Sesongen startet på verst mulig vis både i Wolverhampton og Granada. Øyeblikket minuttene begynte å komme ble fotballen satt på vent. Vallejo kom inn i det 85.minutt mot Getafe i går og sikret 2-1 resultatet.

Mayoral: Mayoral kom inn i det 60.minutt mot Valencia. Han noterte seg ikke med målpoeng, men kampen endte 1-1. Mayoral har hatt en grei sesong foreløpig og flere muligheter kommer.

Rodríguez: Oscar Rodríguez er en av de mest suksessfulle leiesoldatene i år. Han noterte seg i går med scoring mot Real Valladolid.  Valladolid vant 2-1 til slutt. Rodríguez har foreløpig 8 mål og 2 målgivende.

Kubo: Kubo maktet dessverre ikke å sette kjepper i hjulene til Barcelona. Kubo fikk spille hele kampen. Barcelona viste seg i god form og var stort sett i kontroll. De vant 4-0. Kubo har 3 mål og 3 målgivende så langt i sesongen,

Lunin og Luca Zidane stilte for sine klubber. Både Alberto Soro og Jorge de Frutos fikk minutter uten å markere seg med målpoeng.

Pmn6