Extra large extra large  1vc4866
USYNLIG: Ødegaard fikk det ikke til å stemme mot Osasuna og leverte en skuffende kamp.

Ødegaard skuffet i poengtap

La Real og Martin Ødegaard fikk det ikke til å stemme hjemme mot Osasuna i oppgjøret som endte med et skuffende 1-1 resultat.

Selv om det ble en skuffende kamp og resultat i deres første kamp etter koronapausen har Real Sociedad fortsatt fjerdeplassen i La Liga.

Martin Ødegaard spilte hele den utfordrende kampen mot Osasuna og hadde en del involveringer, men slet med å skape noe særlig for vertene på Anoeta. Nordmannen virket rusten og fikk en skuffende usynlig rolle i poengtapet. Martin fikk til slutt en god mulighet på overtid, men dessverre gikk skuddforsøket til teknikeren mange meter over mål. 

Adrian Lopez sendte Osasuna i ledelsen etter 29 minutter, den rutinerte spanjolen var sikker fra straffemerket. Oyarzabal scoret i det 61. minuttet og reddet ett poeng, det var den spanske vingen sitt niende mål for sesongen. 

Poengtap og en skuffende prestasjon var ikke en optimal start for Real Sociedad, men Ødegaard og co. er fortsatt nummer fire i La Liga. De er ett poeng foran Getafe og Atlético Madrid, men tre poeng bak Sevilla på tredjeplassen. 4-plassen de innehaver gir som kjent mesterligaspill, men om de skulle falle ned på 5-plass må La Real og Ødegaard forberede seg på spill i Europaligaen neste sesong. 

Ødegaard sitt Real Sociedad har som kjent det hardeste kampprogrammet av lagene som kjemper om fjerdeplassen, men heldigvis avga Getafe, Altético og Valencia poeng denne runden. Disse lagene er La Real sine nærmeste utfordrere i mesterliga kampen. Dette poengtapet kan bli helt avgjørende når poengene skal telles opp ved sesongslutt.

La Liga-ekspert Petter Veland oppsummerte Martin Ødegaards kveld slik:

Tror ikke jeg har sett Ødegaard svakere i Real Sociedad-drakten enn hva han var i kveld. Mange feilpasninger og en rekke balltap. Nordmannen brukte for lang tid i flere situasjoner og var langt under parti. 

Hva synes du om kampen?

Pmn6