Extra large zidane 3
MISFORNØYD MED 2.OMGANGEN: Ryktene sier at spillerne fikk høre det etter kampslutt.

Zidane: - Andreomgangen var tung

Zidane bør se seg fornøyd med å vinne 3-1 i returen. Hazard er tilbake i toppform og laget spilte fin fotball i begynnelsen. Men han var misfornøyd med 2.omgangen.

"Dette er en helt annen situasjon enn vi er vant med fra før. Vi må tilpasse oss. Vi startet kampen veldig bra, men 2.omgang var vanskelig. Jeg tar det som er bra fra første omgangen og er fornøyd med å vinne"

Zidane gjentok at han var misfornøyd med 2.omgangen. Madrid skapte lite og lot Eibar komme mere til. 

"Det kan være fordi vi ledet 3-0. 1.omgang var gjennomgående god, men i 2.omgangen var vi nok litt for avslappet. Men det er flere faktorer. Var det alle byttene? Vi byttet ut både Hazard, Ramos og Carvajal. Det kan hende det påvirket balansen i laget"

Hazards comeback

"Det var ikke planlagt at han skulle byttes ut. Vi visste at det ville manglet litt på presisjonen hvis vi lot han spille hele kampen. Han spilte en time og spilte godt. Dette vil gjøre han godt. Han fikk en liten smell, men er ikke bekymret. Han er fornøyd med innsatsen og vi er fornøyd med han. "

Spille uten fansen

"Det er merkelig for alle. Det kommer til å være slik resten av sesongen, så vi må bare vende oss til det. Det hjelper å ha fansen med oss, men sånn er det bare."

Benzemas form

"Jeg vet ikke om dietten hans. Han tar alltid godt vare på seg selv og er alltid i god form fysisk. Han er fornøyd med å få spille igjen. La oss håpe det blir sånn, vi trenger han".

Rodrygo og Mendy

"Rodrygo er en viktig del av laget. Før hver kamp må jeg ta en avgjørelse om hvem som skal spille. Mendy ble byttet inn siden Carvajal fikk en smell. Han har spilte på høyresiden før og har ingen problemer med høyrefoten. "

Asensio er tilbake

"Vi er glade for å ha Marco tilbake. Asensio er i god form og han kommer til å bli brukt. Det var ikke mulig idag, men det kommer andre kamper. Han må være klar som alle andre. Jeg regner med han".
Pmn6