Extra large  av28909 horthumb
KLAR: Casemiro er klar for å krige og hjelpe laget sitt til seier mot Valencia.

Troppen: Valencia (H)

Real Madrid møter selveste Valencia på Alfredo Di Stéfano på kampdag 29, og Zinedine Zidane har valgt ut en slagkraftig tropp.

Real Madrid må klare seg uten Luka Jovic, Lucas Vázquez, Mariano og Nacho Fernández, men har fortsatt en rekke spillere som kan bidra i jakten på tre nye poeng i tittelkampen. Gjestene fra Valencia ligger på en noe skuffende åttende plass, men har ikke mange poengene opp til spill i Europa. Valencia har nærmest alle sine spillere tilgjengelige, men må klare seg uten midtstopperne Ezequiel Garay og Eliaquim Mangala. 

Real Madrid kommer som kjent fra en komfortabel 3-1 seier mot Eibar, men Valencia avga poeng mot byrival Levante. Flaggermusene ledet oppgjøret lenge og så ut til å stikke av med alle poengene, men Levante utlignet hele fem minutter på overtid. 

Real Madrid og Valencia spilte uavgjort i sesongens første dyst i La Liga, men de hvite fra Madrid stakk av med en 3-1 seier i supercup semifinalen i Januar. Forrige sesong ble det én seier hver til lagene, men Valencia pleier å gi Real Madrid spennende kamper. 

Troppen:

Målvakter: Courtois, Areola og Altube.

Forsvarsspillere: Carvajal, Militão, Ramos, Varane, Marcelo, Mendy og Javi Hernández.

Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, James og Isco.

Angripere: Hazard, Benzema, Bale, Asensio, Brahim, Vinicius Jr. og Rodrygo.

Mulig startellever: Courtois, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Casemiro, Kroos, Valverde, Vinicius Jr, Benzema, Hazard

Hvem tror du får tillit fra start mot Valencia?

Pmn6