Extra large zidane
FORBEREDT: Zidane er klar for dyst mot Valencia på Alfredo Di Stéfano.

Zidane: – Vi skal gjøre alt for å vinne

Real Madrid-manager Zinedine Zidane snakket med pressen før hjemmemøtet med Valencia, og har har troen på eget lag.

Zinedine Zidane snakket med pressen på en virtuell pressekonferanse fra Real Madrid City. Treneren analyserte motstander Valencia som tar turen til Alfredo Di Stéfano.

Vi møter en god og sterk motstander som vil gjøre det vanskelig for oss. Vi ønsker å levere en god prestasjon og ta med det positive fra oppgjøret mot Eibar. Vi spiller på hjemmebane, vi vil ha alle poengene, og vi skal gjøre alt for å vinne kampen. Om vi starter kampen sterkt og spiller med intensitet, kan vi gjøre det bra. Vi kjenner styrkene våre og vi har kvalitetene for å vinne kampen.

"Vi har ti kamper igjen, og vi tenker bare på å gjøre vårt beste for å vinne dem, uttalte Zinedine. 

Seieren mot Eibar

Vi har spilt en kamp og vi startet kampen godt med to eller tre mål på en halvtime. Da blir det vanskelig for oss å opprettholde dette nivået gjennom hele kampen, det tilfellet mot Eibar. Jeg var meget fornøyd med den første omgangen og vi sikret oss tre viktige poeng.
Vi vet at det er en veldig konkurransedyktig og utfordrende liga. Mot lagene under oss må vi kjempe hele tiden. Jeg har følelser, og når ting ikke fungerer som du vil, kan du bli opprørt. Det er en del av fotballen, og noe man må godta. Det positive er at vi scoret tre mål i første omgang, og tar med oss det videre. 

Treningstider

Vi skal spille de neste fire kampene klokka 22.00. Jeg tror det er viktig å ha en treningsøkt på samme klokkeslett som kampen spilles. Det var viktig å bli vant til det og også vende seg til lyset.

Kampoppsett

Det er en timeplan og vi vil tilpasse oss. Enten jeg er opprørt eller ikke, det er slik det er. Det kommer ikke til å endre noe og det er ingen unnskyldning. Vi har ti kamper igjen og skal gjøre vårt ytterste for å vinne hver eneste kamp. Vi er glade for å kunne spille fotball igjen og tenker positivt.
Vi har nå fått informasjon om Champions League-formatet, men ikke hvor vi skal spille det andre oppgjøret mot Manchester City. Det avgjøres snart, og vi er klare uansett hvor kampen spilles. Det viktigste nå er kampen mot Valencia, og det er alt vi tenker på. Vi har tid til å tenke på Champions League, men vi har viktige kamper i La Liga først.

Bale

Han er tilbake som alle andre og er glad for å kunne spille igjen. Bale hadde en dårlig rygg, så kanskje han ikke er 100 prosent. Vi trener godt og tenker på kampene fremover, som i morgen. Vi er alle fokuserte på oppgjøret mot Valencia. Vi har alltid hatt et godt forhold, jeg er manageren og han er en stor spiller.

Hazard

Jeg er lykkelig fordi han er glad for å spille etter et langt skadeavbrekk. Denne pausen fra fotballen har gjort at han kan vende tilbake til oss og spille. Det er positivt, og vi vet hvilken spiller han er. 

James

Han har ikke spilt mye i det siste, men det betyr ikke noe. Han er med oss og vil få tillit snart. Han trener godt og vi får se når det er hans tur til å spille. Det er 23 spillere og det er et høyt nivå, men jeg vil stole på dem alle grunnet et tett kampprogram. 

Achraf

Vi vet hvilken sesong han har, og jeg er glad på hans vegne. Han har hatt godt av å komme seg ut og spille mange kamper. Vi er alle fornøyde med det.

Tror du Zidane leder laget sitt til seier mot Valencia?

Pmn6