- De kan skape problemer for oss

Aitor Karanka snakket om Villarreal-kampen på dagens pressekonferanse

På tross av at Villarreal har fått en dårlig start på årets sesong, med kun en seier og fire uavgjort på de første åtte kampene, ser Aitor Karanka på de gulkledde som en trussel når de i morgen møtes til dyst. Real Madrid-spillerne har fått beskjed om at det ikke er en lett oppgave, og de fleste vil vel tro at spillerne er så profesjonelle at ingen tar lett på en slik oppgave.

Karanka, Mourinhos høyre hånd, holdt i dag en pressekonferanse hvor han blant annet presenterte troppen til onsdagens match. Han kom også med en rekke andre utsagn om tingenes tilstand.

- Vi ser på Villarreal som et lag som kan skape store problemer for oss. Det har de gjort de siste sesongene, sa Karanka, og fortsatte:

- De har en god trener, som har vært i klubben i mange år, og de vil prøve å gi oss problemer. De er ett mye bedre lag enn det tabellen tilsier. For å vinne kampen er vi nødt til å spille slik vi gjorde mot Lyon og Malaga, om vi gjør det har vi ingen problemer med å slå Villarreal.

Karanka ble også spurt om tilstanden til Nuri Sahin, som har vært ute med skade. Det er mye som tyder på at tyrkeren nærmer seg friskmelding. Tirsdag morgen trente han med resten av laget.

- Han (Sahin, journ.anm)har trent med laget for første gang og vi er veldig fornøyd med det. Han er også veldig fornøyd. Allikevel må han være tålmodig fordi han har vært ute av spill såpass lenge. Han blir ikke friskmeldt over natta, sier Karanka.

Assistenttreneren fortsatte pressekonferansen med å hylle Levante, som leder serien, han sa blant annet at de for øyeblikket er seriens beste lag.

- Vi er ikke bare en eller to runder inne i serien, men åtte. Når du tror de vil være langt nede, er de faktisk langt oppe og vinner enkelt. Det er bare å hylle et lag som er i deres posisjon. De fortjener rosen, avsluttet han.

Pmn6