Large brahim
21 Brahim Díaz

Født: 3. August 1999
Alder: 19 år
Fødested: Málaga (Spania)
Høyde: 171 cm
Vekt: 68 kg
Antall år i klubben totalt: 0
Antall trofeer vunnet med Real Madrid: 0

Kontrakt: Utgår 30. juni 2025

Karriere:
Manchester City (2013-2019)
Real Madrid (2019-)

Brahim Díaz kom til verden 3.august i 1999 i Málaga. Helt siden han var liten lekte han alltid med ballen, og hadde en stor drøm om å en dag bli en fotballspiller. Når han var 14 år flyttet han sammen med sine foreldre og søsken til Manchester for å slutte seg til Manchester Citys ungdomsakademi i håp om å fullføre den store barndomsdrømmen.

Der tok han store steg og forbedret seg for hver dag som gikk. I en alder av bare 17 år og 49 dager fikk han sin Manchester City-debut i en Ligacup-kamp mot Swansea, og kun en sesong etter debuterte han i både Premier League og Champions League.

Denne sesongen scoret han sin første mål for Manchester City i en Ligacup-kamp mot Fulham, men alt var likevel ikke en dans på roser. Brahim var misfornøyd med manglende spilletid og konkurransen på City-laget var beinhard med spillere som Mahrez, Sterling, Bernardo Silva og Sané. Han begynte derfor å se seg om etter en ny klubb, siden han kun hadde et år igjen av kontrakten. Real Madrid valgte å kjøpe han ut av kontrakten den 6.januar, og han fikk kun et par dager senere sin debut i Copa del Rey-kampen mot Leganés.