Large casemiro
14 Casemiro Henrique

Født: 23. februar 1992
Alder: 26 år
Fødested: São Paulo (Brasil)
Høyde: 185 cm
Vekt: 84 kg
Antall år i klubben totalt: 5
Antall trofeer vunnet med Real Madrid: 11

Kontrakt: Utgår 30. juni 2021

Karriere:
São Paulo-akademiet (2002-10)
São Paulo (2010-13)
Castilla (2012-13)
Real Madrid (2013- )

Carlos Henrique "Casemiro" startet sin fotballkarriere i hjemklubben São Paulo, hvor han fikk sin A-lagsdebut i en alder av 18 år. Til tross sin unge alder markerte han seg raskt som en av de bedre spillerne i den brasilianske toppdivisjonen, med sin kompromissløse spillestil på midtbanen. Han var en del av U20-landslaget til Brasil som vant det sør-amerikanske mesterskapet og FIFA U20-VM i 2011. Samme år fikk han sin første A-landskamp for sitt hjemland. I 2012/13 ble han hentet over til Real Madrid.

I hans første sesong i Real Madrid ble det ikke noe særlig med spilletid og han ble sendt på utlån til Porto, der Julen Lopetegui var hovedtrener. Der hadde han en fin utvikling og ble raskt blant de beste spillerne i den portugisiske ligaen. Siden ble det besluttet at han skulle tilbake til Real Madrid, og han har ikke sett seg tilbake. Under Zinedine Zidane som hovedtrener var brassen fast i så og si alle kamper, og bidro med å gjøre litt av den samme jobben som Makalele gjorde i sine dager.

Casemiro er også en spiller som er godt likt av de fleste på grunn av sin uredde spillestil. Brassen bidrar med balanse på midtbanen og er aldri redd for å gå i en duell, noe som Bernabéu-fansen vet å applaudere.