Large dani ceballos
24 Dani Ceballos

Født: 7. august 1996
Alder: 21 år
Fødested: Utrera (Spania)
Høyde: 179 cm
Vekt: 70 kg
Antall år i klubben totalt: 1
Antall trofeer vunnet med Real Madrid: 4

Kontrakt: Utgår 30. juni 2023

Karriere:
Betis-akademiet (2012-14)
Betis B (2014)
Betis (2014-17)
Real Madrid (2017- )

Daniel Ceballos Fernández er født i Utrera, som ligger rett utenfor Sevilla. Unggutten ble med i Sevilla sitt ungdomsakademi da han var syv år gammel. Han var i storklubben frem til 2009, da han returnerte til lokalklubben Utrera. Ceballos var i Utrera i to sesonger før han ble med i Real Betis sitt ungdomsakademi, Sevillas' byrival.

Spanjolen steg i gradene og fikk sin seniordebut allerede som 17-åring. Under 2014/15-sesongen spilte midtbanespilleren seg inn i Real Betis-laget, som sikret seg opprykk. Sesongene etter var spanjolen en viktig brikke i Real Betis-laget, og flere storklubber ønsket seg spanjolens tjenester.

U21-EM i Polen ble Ceballos' definitive gjennombrudd på internasjonalt nivå. I spanjolenes andre kamp mot Portugal var Ceballos banens gigant, og til slutt ble 20-åringen kåret til turneringens beste spiller. Real Madrid kastet seg inn i jakten på unggutten og etter hard kamp fra Barcelona ble det klart at Los Blancos hadde sikret seg Ceballos for rundt €16,5 millioner.

I hans første sesong i Real Madrid har det blitt meget begrenset med spilletid, da han har stilt bak Modric, Kroos, Casemiro og Kovacic i rekken om å få spilletid.

Dani Ceballos er en spiller som er kjent for sine fabelaktige teknikk. Han er en typisk spansk midtbanespiller, med et fantastisk overblikk, lekre finter og nøkkelpasninger. Ceballos er en spiller som ofrer alt for laget han spiller for. Han kan bekle flere roller på midtbanen, samt venstrekant.