Large reinier 550x650thumb
19 Reinier Jesús

Født: 19. januar 2002
Fødested: Brasília, Brasil
Høyde: 185 cm
Vekt: 72 kg

Flamengo (2019-2020)
Castilla (2020-)

Reinier Jesús har hyppig blitt sammenlignet med Kaká, siden han er best som en såkalt 10-er. Likevel er dette en posisjon som dessverre er i ferd med å dø litt ut, men styrken til unggutten er at han også kan bekle en offensiv rolle på midtbanen og alle tre rollene i angrep. Han har spilt som midtbane, kant og dyptliggende spiss i perioden han har hatt i den brasilianske storklubben Flamengo.

Et av styrkene til 18-åringen er de fysiske egenskapene han besitter. Han er 185 cm høy, og når man ser han spille ser man at han er vanskelig å få tak på rent fysisk. Han er sterk og robust. Han er også god i lufta, og har blant annet scoret to vakre scoringer på hodet for Flamengo. 18-åringen er konstant en trussel foran mål grunnet hans smarthet i løpene han tar.

André Østgaard, som vi tidligere har hatt innom vår podcast, har tidligere beskrevet Reinier Jesus:

"Reinier er en tilrettelegger, med evnen til å score mål og slå de avgjørende pasningene. Han er en veldig kreativ 10'er, men kan også bekle en rolle som dyptliggende spiss. Han har gode bevegelser og et imponerende skuddfot fra distanse."

Når det gjelder ting han kan forbedre, så har flere eksperter uttalt at han må bli litt bedre i de avgjørende fasene i spillet. Han er en typisk brasilianer som ofte prøver å gjøre det spektakulære, istedenfor å gjøre det enkle. Dette er en aspekt i spillet han må forbedre skal han lykkes i Madrid. Så får tiden vise hva Reinier Jesus kan utrette i Real Madrid, men det ser unektelig spennende ut!