Large ramos
4 Sergio Ramos

Født: 30. mars 1986
Alder: 32 år
Fødested: Camas (Sevilla, Spania)
Høyde: 184 cm
Vekt: 82 kg
Antall år i klubben totalt: 13
Antall trofeer vunnet med Real Madrid: 19

Kontrakt: 30. juni 2020

Karriere:
Sevilla B / Sevilla (2003-04)
Sevilla (2004-05)
Real Madrid (2005- )

Sergio Ramos startet sin karriere i Sevilla, og fikk sin debut for førstelaget i 2004. Han ble raskt en viktig brikke i Sevilla-laget og allerede etter en sesong som førstelagsspiller i Sevilla tiltrakk han seg oppmerksomheten til Real Madrid. Han hadde gjort seg bemerket gjennom sin uredde spillestil og fantastiske ferdigheter med ballen i beina.

Sommeren 2005 bestemte Florentino Pérez seg for å punge ut €27 millioner for spanjolen, og han fikk den store æren av å få draktnummer fire som tidligere klubblegende, Fernando Hierro hadde brukt. I hans første sesong i klubben ble han brukt som midtstopper men etter at klubben kjøpte Metzelder og Pepe ble han omskolert til høyreback. I 2009/2010-sesongen ble Pepe skadet, og dermed måtte Ramos spille som midtstopper igjen og det har han fortsatt med helt til i dag med stor hell.

I 2013/2014-sesongen scoret Sergio Ramos det målet som mange vil hevde er det viktigste i den moderne historien til Los Blancos. Real Madrid lå under med et mål mot byrival Atlético Madrid i Champions League-finalen, og det så ut som at alt håp var ute, idet Sergio Ramos steg til værs på et hjørnespark i det 93 minuttet og utlignet til 1-1. Etter det valset Los Blancos over Atlético Madrid, vant 4-1 etter ekstraomganger, og sikret klubben det etterlengtede La Decima-trofeet. To sesonger etterpå ble Sergio Ramos utnevnt som ny kaptein i klubben, ettersom at Iker Casillas hadde blitt sendt til Porto.

Sergio Ramos har nå vært hjertet i Los Blancos-laget som har vunnet Champions League fire ganger de siste fem sesongene. Han er alltid krigeren som setter et eksempel til etterfølgelse. Alt Sergio Ramos gjør smitter over til de andre spillerne, og spanjolen blir regnet som en av tidenes aller største Real Madrid-legender.