Extra large jjjjj
SLÅ TILBAKE: Castilla tapte forrige serierunde. José Manuel Díaz ønsker at hele laget viser mer intensitet.

Før Castilla-kamp: Las Palmas B (B)

Årets første kamp for Castilla endte med et svakt 3-0-tap mot Pontevedra. Hele laget ønsker å slå tilbake med en seier.

Etter en svak prestasjon forrige serierunde ønsker José Díaz en mer disiplinert og intensiv prestasjon fra sitt mannskap i den kommende kampen mot reservelaget fra Las Palmas. Castilla har hatt en periode med flere suspenderinger og skader på tvers av troppen. Dette førte til at 2 Juvenil A-spillere ble hentet opp for å bidra i forrige serierunde. 

Les også: Castilla-referat: Pontevedra (B) 

Ustabil form 

Resultatmessig har Castilla levert en god sesong så langt, Jose Diaz mener fortsatt at laget har store forbedringspotensialer på flere områder, blant annet ønsker den spanske manageren at laget skal ha bedre stabilitet i prestasjonene sine på banen. De hvite fra Madrid ligger i skrivende stund på 4.  plass i serien, 4 poeng bak serieleder Ponferradina. De fem siste kampene til Castilla har resultert i 6 poeng. 

Deportivo Fabril 4–3 Real Madrid Castilla
Real Madrid Castilla 3-2 SS Reyes
Curoxo 2-1 Real Madrid Castilla
Real Madrid Castilla 2-1 Rapido Bouzas
Pontevedra 3-0 Real Madrid Castilla

På den lyse siden har ikke Las Palmas B vunnet en fotballkamp på sine siste fem kamper. Laget fra ferieøya har tatt med seg ett poeng de siste fem og Castilla ønsker å gjøre det vanskelig for dem i morgendagens kamp. 

Forventet lagoppstilling;

- Real Madrid Castilla: Luca, López, Fran García, De la Fuente, Manu Hernando, Jaume, De Frutos, Fidalgo, Dani Gómez, Cristo, Alberto.

Pmn6