Extra large ferdigasdasdasd
DØDELIG DUO: Cristo Gonzalez og De Frutos utgjorde et dødelig kombinasjon i forrige serierunde da Castilla sikret tre poeng.

Før Castilla-Kamp: Cultural Leonesa (H)

I runde 24 av Segunda División B står Cultural Leonesa på motsatt banehalvdel.

Real Madrid Castilla vs Cultural Leonesa
Estadio Alfredo Di Stefano
Gruppe 1 – Matchday 24 av 38
Søndag 10.02.2019 kl. 19:00

Real Madrid Castilla som nå finner seg på en 4. plass i gruppe én ønsker fortsatt å se seg selv i kampen om sluttspill, José Manuel Díaz mener dette laget har alt som trengs for å lykkes. Díaz sitt mannskap spilte en svært god kamp mot Unionistas forrige serierunde hvor den spanske spissen Gonzalez igjen scoret mål. Spissen som leverte viste gode ferdigheter da han sto for de fleste av Castilla´s skudd på mål, skulle også hatt et straffespark som han selv hadde æren for. Det var også en god kamp for De Frutos som noterte seg med to nettkjenninger og var konstant en trussel for motstanderens forsvarsrekke. Den spanske midtbanespilleren var svært allsidig og viste frem pasningsfoten og overblikket sitt igjennom hele kampen. 

Les også: Castilla-referat: Unionistas de Salamanca (B)

Form

Cultural Leonesa kommer fra et uavgjort resultat mot Atlético Madrid B hvor de presset godt og tidvis hadde en svært stabil forsvarsrekke som demmet opp for angrepet til det formsterke Atlético Madrid-laget. 

De siste fem kampene har resultert i to seire og tre uavgjort;

Curoxo 1-2 Leonesa
Rapido de Bouzas 1-0 Leonesa
Leonesa 2-1 Pontevedra
Las Palmas B 1-1 Leonesa
Leonesa 1-1 Atlético Madrid B

 De siste ti kampene har både Leonesa og Real Madrid Castilla tatt med seg 16-poeng, Castilla med 16:16 i målforskjell og Leonesa med 10:9. Vi antar å se like lagoppstillinger på begge lag da det har vært få endringer de siste tre kampene for begge sider. I kampen mot Unionistas stilte Castilla med følgende lagoppstilling;

Real Madrid Castilla XI: Belman, López, Zabarte, Manu Hernando, Álex, Jaume, De Frutos, Ayoub (Fidalgo, 69'), Cristo, Seoane (De la Fuente, 88'), Augusto (Alberto, 82'). 

Pmn6