Extra large 0 1
STERK AVSLUTNING: Dani Gomez kom inn og sørget for at Castilla fikk med seg ett poeng i kampen mot Cultural Leonesa.

Castilla-referat: Cultural Leonesa (H)

En sterk opphenting helt på tampen av kampen sørget for at Castilla fikk med seg ett poeng mot Cultural Leonesa.

Real Madrid Castilla 2-2 Cultural Leonesa
Estadio Alfredo Di Stefano, Madrid
Segunda División B I, runde 24
Søndag 10.02.2019 kl. 19:00

Søndag kveld var det duket et spennende oppgjør mellom Real Madrid Castilla og Cultural Leonesa på Estadio Alfredo di Stefano. Castilla spilte forrige helg en god kamp borte mot Unionistas, og vant helt fortjent 4-1 over Salamanca-laget. Ungguttene til Real Madrid har hatt en dårlig start på 2019, men det kunne se ut som at trenden var i ferd med å snu etter den sterke bortekampen. Cultural Leonesa lå rett bak Castilla på tabellen før søndagens kamp, og spilte forrige serierunde 1-1 mot topplaget Atletico B.

Real Madrid Castilla XI: Belman, López, Fran García, Álex, Javi Sánchez, Jaume (Dani Gómez, 66'), De Frutos, Ayoub (Alberto, 59'), Cristo, Seoane, Augusto (Fidalgo, 59').

Cultural tok ledelsen

De to lagene gikk begge ut fra startblokkene med intensjon om å dominere pasningsspillet. Cultural lykkest best med dette i de første minuttene og presset høyt, mens Castilla lå mye på egen banehalvdel. Etter ett kvarter spilt linket Augusto og Lopez opp, og vant en corner for hjemmelaget og Castilla ble mer dominerende. Likevel var det Cultural som skulle ta ledelsen. Etter 27 minutter pirket Dioni ballen i mål etter et innlegg, og Belman var for sent ute til å redde forsøket. Castilla prøvde å ta tilbake iniativet i kampen, og forsøkte å spille seg gjennom gjestenes forsvar med å angripe hurtig nedover Culturals høyre side. Cristo fikk nesten inn en redusering rett før pause, men skuddet hans ble blokkert av en forsvarsspiller, som reddet keeperen sin som var ute av posisjon.

Ballen ville ikke i mål

Etter pausen slo Cultural til igjen, takket være Dioni som scoret sitt andre mål for kvelden. Målet var av det finere slaget, en utsøkt lobb som en utrusende Belman i Castilla-målet ikke kunne gjøre noe med. Castilla responderte umiddelbart, og De Frutos spilte ballen fremover til Seoane, men skuddet hans gikk over mål. I det 63. minutt var Cristo nære på, og sendte et frispark knallhardt i stanga. To minutter senere fant De Frutos en åpning i Cultural-forsvaret og ble spilt igjennom alene med keeper på skrått hold, og banket ballen i mål. Dessverre for Castilla ble De Frutos avblåst for offside, og dommeren annullerte målet. På reprisene kunne man se at det ikke var offside, og man kunne begynne å lure om dette ikke var Castilla sin dag når det gjaldt å få ballen i mål.

Dani Gomez blir helten

Dani Gomez ble byttet inn for Jaume i det 66. minutt, i et forsøk på å endelig få hyll på byllen. Og ett minutt før full tid skulle det lykkes for innbytteren. Castilla kombinerte fint til høyre på banen like utenfor sekstenmeteren, og Dani Gomez fikk til slutt skutt ballen i mål fra skrått hold. Helt på slutten av tilleggstiden fikk Castilla en siste mulighet på corner. Seoane lempet corneren inn, og ballen falt ned til Dani Gomez på bakerste stolpe som sendte ballen kontant i mål 5 minutter på overtid. Noen ville jubelscener følgte deretter, og til slutt ble kampen blåst av. En sterk opphenting av ungguttene, som fortjent fikk med seg ett poeng fra denne kampen. Castilla ligger for øyeblikket på 5. plass på tabellen, 4 poeng bak serieleder Fuenlabrada.