Extra large co
ENDELIG KLAR: Militão har i flere måneder blitt sterkt koblet til en overgang til Real Madrid.

Offisielt: Militão til Real Madrid

Den brasilianske midtstopperen blir Real Madrid-spiller fra og med juni.

Mange har vært spente på hva Zinédine Zidane ønsker å gjøre på overgangsmarkedet i sommer, men en spiller som har blitt sterkt linket til Real Madrid de siste månedene, er Eder Militão. Det er ingen tvil om at klubben har hatt et sterkt ønske om å signere midtstopperen, og i dag bekreftes det at Militão er klar for Real Madrid.

Les også: Redaksjonens tanker: Zidane-ansettelsen

Militãos overgangssum skal angivelig være på €50 millioner. Fra og med sommeren ville prisen ha steget til €75 millioner, ettersom Porto hadde sikret seg en økning av overgangsklausulen på 50% årlig. Ettersom Real Madrid kom til enighet med Porto allerede nå, slipper man å betale de ekstra €25 millionene.

Sergio Ramos og Raphaël Varane kommer fortsatt til å være klubbens førstevalg på stopperplass, men Militão er tiltenkt rollen som Ramos' arvtaker når klubbkapteinen takker for seg. Enn så lenge har Real Madrid sikret seg en spiller som utvilsomt vil styrke bredden i stallen. Militão kommer fra og med neste sesong til å få plass i troppen til fordel for Jesús Vallejos, som har slitt enormt med skader siden han kom til klubben.

Pmn6