Extra large 14
FREMGANG: Raúl har gjort en fenomenal jobb som trener for Juvenil B, og MARCA melder at han tar over Castilla neste sesong.

Et steg unna Real Madrid Castilla-jobben

MARCA melder at Raúl etter all sannsynlighet blir Castillas nye sjef fra neste sesong.

Som en fotballspiller, er Raúl regnet som en av de aller, aller største legendene Real Madrid har hatt gjennom tidene. Han spilte 15 år i klubben, er høyt respektert og har verdier som gjenspeiler Real Madrid som en klubb. Etter at spanjolen la skoene på hyllen har han, i likhet med mange andre, vært interessert i å fortsette innen fotballen som trener.

Les også: Zidanes mest betrodde menn

Tidligere denne sesongen fikk Álvaro Benito sparken som Juvenil B-trener på grunn av sine kontroversielle kommentarer i media, og inn kom altså Raúl, og styrte skuta til tittelen. MARCA hevder nå at Raúl er den heteste kandidaten til å ta over Real Madrid Castilla neste sesong.  Han får sin UEFA Pro-lisens i mai, noe som betyr at han kan trene profesjonelle klubber på det aller høyeste nivået.

Den nåværende Castilla-sjefen, José Manuel Díaz, kommer etter all sannsynlighet til å gå av etter denne sesongen, og dermed ligger alt til rette for at en av klubbens aller største legender kan begynne å få verdifull erfaring innenfor treneryrket. Det spekuleres også i at Xabi Alonso kommer til å overta ansvaret for Juvenil A (U19-laget). Dette vil trolig avgjøres på slutten av sesongen.

Pmn6